Fotograaf Suriname Wie ben ik

Wie ben ik

Fotograaf Suriname

Servaas Raedts

Ik ben Servaas Raedts, geboren in Groningen en regelmatig in Suriname te vinden. In 1998 kwam ik voor het eerst in Suriname, in 2010 woonde ik er een jaar en sindsdien kom ik met enige regelmaat naar dit mooie land. Eind 2022 was ik weer in Suriname of voorbereidingen te treffen om in 2023 een langere periode in Suriname aanwezig te zijn.

Fotograaf Suriname Servaas Raedts
Servaas Raedts

In 2023 beschikbaar in Suriname

In 2023 ben ik vanaf februari veel aanwezig in Suriname en beschikbaar voor fotografieopdrachten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik fotografeer sinds 2014

In 2014 fotografeerde in mijn eerste huwelijk. Sindsdien heb ik meer dan 600 huwelijken gefotografeerd, vele tientallen gezinnen en families, verschillende bedrijven en met regelmaat ook begrafenissen en crematies. Ik heb het basis diploma van de fotovakschool en ben tevens in het bezit van het diploma Bekwaam Afscheidsfotograaf.