Fotograaf Suriname Ervaringen

Ervaringen

Fotograaf Suriname

Uitstekende beoordelingen

Servaas Raedts is op verschillende websites uitstekend beoordeeld. Lees een aantal van die beoordelingen hieronder of kijk op Google of The Perfect Wedding.

Wij hebben Servaas geboekt als fotograaf voor onze bruiloft. Hij neemt veel initiatief waardoor de leukste foto’s worden genomen. Niet alleen een goede fotograaf maar ook een gezellige en enthousiaste man! Zeer zeker een aanrader, nogmaals bedankt voor het vastleggen van onze fantastische dag.

Jeroen Hagen
Fotograaf Suriname

Zeer fijne fotograaf die met je mee denkt en creatief is. Professioneel, hoge kwaliteit en weet zich op een bijna onzichtbare manier te verplaatsen voor spontane foto’s. Super fotograaf!

Frieda van Dungen
Fotograaf Suriname

We zijn zeer tevreden over Servaas Raedts. Vriendelijk, flexibel en professioneel. Fotograaf denkt mee en heeft een geruststellende en ontspannen houding. Mooie foto’s en geweldig album! Zeker aan te bevelen!

Peter Koppelaar
Fotograaf Suriname

Wij hebben laatst een personeelsfeest gehad van Indigo Services en Servaas was daar onze fotograaf. Een erg vriendelijke man die erg goed is in zijn vak. We zijn daarom ook erg tevreden met de foto’s die gemaakt zijn en nemen zeker weer contact op met Servaas als we weer een fotograaf nodig hebben.

Jelle
Fotograaf Suriname

Een loveshoot verzorgt door Servaas.
Heel erg ontspannen en door zijn humor staan wij helemaal als onszelf op de foto’s.
Servaas maakt hele goede keuzes in compositie.
Super dat wij op dezelfde dag nog alle foto’s hebben ontvangen.

Chris Muller
Fotograaf Suriname

Servaas Raedts is naast dat hij een aardige man is, ook nog eens een goede fotograaf. Gaat professioneel te werk en zorgt ook voor sfeer tijdens de shoot. Daarnaast is zijn communicatie voor- en achteraf sterk en is hij klantvriendelijk. Kortom een aanrader voor een ieder!

Gerton te Winkel